TRÄDGÅRD      
 

Röjsågar/Trimmers

 

 

 
  Jonsered RS 52
Vår största röjsåg, byggd för heltids professionell skogsröjning ända inifrån vevaxeln hela vägen ut till vinkelväxeln. Med speciellt utvecklad röjarmotor där fläktkylningen även kyler tank och förgasare. Avvibreringen med stålfjädrar, den individuellt ställbara bärselen och handtagssystemet ger en ergonomi som medger långa arbetspass.
   
         
  Jonsered RS 44
Den här proffsröjaren är konstruerad för hårdkörning i skogen. Här är stor vikt lagd vid styrka, kontroll och ergonomi dvs de faktorer som påverkar - och förbättrar - din egen effektivitet.
   
         
  Jonsered GR 2036 (röjsåg/trimmer)
En professionell gräsröjare för kommuner och förvaltningar med katalysator och Pure Power-teknologin som ger motorn högre effekt, bättre acceleration och ett mycket bra vridmoment. Samtidigt reduceras avgasutsläpp och lukt. Avvibreringssystemet är av en typ som man normalt bara hittar hos de största renodlade proffsröjarna.
   
         
  Jonsered GT 2125 L (trimmer)
Jonsereds nya grästrimmer är utvecklad med samma filosofi som våra övriga produkter. Det betyder att vi lagt stor vikt vid designen, motorstyrkan och den rätta körkänslan. Typiska Jonseredegenskaper som skapar personlighet. Du ser det direkt på formgivningen och du känner det när du kör dem. Den nya designen gör den inte bara snygg utan även smidig och lättanvänd.
   
  < till start trädgård