TRÄDGÅRD      
 

Motorsågar.

 

 

 
  Jonsered 2159 Turbo
Jonsered 2159 Turbo är ett kraftpaket för den professionella skogshuggaren som ställer höga krav på styrka, kontroll och design. Med sina 60 kubik råstyrka och ett vikt/effektförhållande som få kan konkurrera med, fungerar sågen lika bra till fällning av riktigt stora träd som till kvistning och kapning.
   
         
  Jonsered 2150 Turbo
Jonsereds 2100-sågar i 40-50 cc-klassen kommer att bli framtida favoritsågar bland krävande deltidsproffs, skogsägare och hobbyanvändare. Jonsered 2150 Turbo, på 49 cc, har en råstark allroundkaraktär och är tänkt för deltidshuggare med professionella krav.
   
         
  Jonsered 2149 Turbo
Jonsered 2149 W Turbo är en renodlad proffssåg i 50-kubiksklassen med rapp acceleration och aggressivt temperament. Detta i kombination med ett unikt effekt/vikt förhållande gör sågen oslagbar när det gäller effektivt kvistningsarbete. Jonsered 2149 W Turbo är också utrustad med ett effektivt avvibreringssystem, dekompressionsventil, sidmonterad kedjespännare och värme i handtag och förgasare.
   
         
  Jonsered 2118 EL
Jonsereds populära elsågar är vidareutvecklade på flera punkter. Motorn på Jonsered 2118 EL är på hela 1800 W och har enkelt bytbara kolborstar, vilket gör den enklare att underhålla. Motorn i längsled gör maskinen smidig och lättarbetad även i trånga utrymmen.
   
  < till start trädgård