VÅRA ÖVRIGA PRODUKTER      
 

BÅTAR - HÖGA RODD

Vi säljer båtar också! Det är i första hand småbåtar av märket Höga Rodd som vi märker är mest efterfrågan på. Här är de mest efterfrågade modellerna.

 

 
         
         
 

Höga Rodd 325

Liten men ändå lätt - bara 65 kilo och ändå en riktig båt med samma skrovform som dom större båtarna. Det gör att 325án passar utmärkt som biltaksbåt, jolle eller som lättplanande ungdomsbåt. Mångsidigheten och det låga priset har gjort den till en av våra storsäljare.

 

 
         
 

Höga Rodd 340

En liten, lättplanande båt till ett verkligt bra pris. Naturligtvis en ungdomsfavorit inte minst när man vill prova vattenskidåkning. Med den breda bäriga aktern blir den mycket sidstabil. Passar också bra vid nätutläggning och sjöfågeljakt. Låg vikt gör den lätt att transportera. För bättre komfort och kontroll finns styrpulpet som tillbehör.

 

 
         
 

Höga Rodd 380

Den här båten har fått sin stora popularitet därför att den är så fantastiskt lättrodd, även med full last. Trots den låga vikten är den mycket kursstabil och bärig i sidled. HR 380 är en robust och oöm båt som passsar utmärkt för fritidsfiskaren och jägaren som behöver ett rymligt och pålitligt transportmedel.
Snabb även med en liten motor.

 

 
         
 

Höga Rodd 400

En båt som verkligen gör skäl för namnet allroundbåt. Mycket stabil konstruktion med sjöegenskaper i toppklass. Skrovkonstruktionen gör den extremt lättrodd, kurs- och sidstabil. Lättdriven med en mindre motor. Följsam och torr även i grov sjö. Låsbart, rymligt stuvutrymme.

 

 
         
 

Höga Rodd 410

410 S är vår minsta styrpulpetbåt men har stora fördelar. En lyckad inredning och höga fribord gör den lika rymlig och säker som många större båtar. Extremt lättdrivet skrov gör att den även med en mindre motor når bra planingsfart. Mjuk och stadig gång även i krabb sjö är ett av 410áns mest karakteristiska drag. Som alla Höga Roddbåtar är skrovet konstruerat för att i hög motsjö slå vågorna ut från båtsidan. I 410 S färdas man torrt och säkert. Standardutrustad med rostfritt räcke, tre rymliga stuvfack, automatisk länspump och välvd vindruta.
Dynsats finns som exra tillbehör.

 

 
         
 

Höga Rodd 430

Stor båt i litet format. Förflyttar med lätthet 4 personer även i skvalpig sjö. Lätt att ro, kursstabil och med ett härligt glid. Välbalanserad och okänslig för sidbelastning. Med en 10 hk motor är den halvplanande och gör ca 15 knop. Klinkbyggt skrov med plastbetong i kölen för tuffa tag. Låsbart, rymligt stuvfack.

 

 
         
 

Höga Rodd 465

En modern båt med hel innerline och självlänsande durk för den som ställer höga krav. Perfekt för dagsutflykter med familjen, sportfiske eller segelklubben. Skrovets utformning garanterar goda köregenskaper med stabil och stänkfri gång samt en fantastisk mjukhet i vattnet. Den generöst tilltagna styrpulpeten är integrerad med innerskrovet och dess välvda vindruta ger gott skydd i alla väder. HR 465 är utrustad med grabbräcken och pollare i rostfritt stål för bästa hållbarhet och funktion.
4 st stuvutrymmen varav 2 st låsbara, kraftig kombinerad bad/räddningsstege i aktern samt separat batterifack med huvudströmbrytare.
Dynsats finns som extra tillbehör.