TRÄDGÅRD      
 

Åkklippare/trädgårdstraktorer.

 

 

 
  Jonsered FR 2111
En smidig frontrider med manuell växellåda. Den frontmonterade, flytande klippaggregatet gör att man kommer åt att klippa under buskar och in i hörn. Den avancerade midjestyrningen ger en mycket liten oklippt cirkel. Körkomforten är imponerande och körningen är enkel och rolig eftersom maskinen är direktstyrd och lätt att manövrera.
   
         
  Jonsered FR 2115 MA
Vår största Frontrider som med sina 14,5 hästkrafter har kapacitet för de verkligt stora grönytor. Maskinen har uppfällbart mulcherklippdäck för enkel rengöring och service och steglös växellåda med Automatic-funktion.
Den frontmonterade, flytande klippaggregatet för att man kommer åt att klippa under buskar och in i hörn. Den avancerade midjestyrningen ger en mycket liten oklippt cirkel.
   
         
  Jonsered ICT 19 A
Vår största traktor med integrerad uppsamlare. Den här maskinen har en kraftfull motor och det effektiva klippsystemet Super Vac som innebär att balansen mellan kniven, kåpan och uppsamlaren är optimalt avvägd. Klippsystemet är egentligen tre i ett. Uppsamling och mulching är standard, medan bakutkast finns som tillbehör.
   
         
  Jonsered ICT 16 A
Kraftfull och välutrustad villatraktor. Effektivt, flytande klippdäck. Växellåda med Automatic-funktion gör att du styr körhastigheten steglöst med ett reglage, vilket ger bättre flyt i klipparbetet. Utmärkt redskapsbärare som t ex kan förses med snöslunga och gräsuppsamlare..
   
         
  Jonsered LT 16 A
Kraftfull och välutrustad villatraktor. Effektivt, flytande klippdäck. Växellåda med Automatic-funktion gör att du styr körhastigheten steglöst med ett reglage, vilket ger bättre flyt i klipparbetet.
   
  Jonsered LT 12
Prisvärd trädgårdstraktor som är så kraftfull att den även kan användas som dragare. Det ventilerade klippdäcket med dubbla knivar ger utmärkt klippresultat. Alla reglage finns samlade på högersida. Kan förses med uppsamlare.
   
  < till start trädgård